Beoordelingen van Snackbar de Leeuw Leeuwarden

Recente recensies van Snackbar de Leeuw Leeuwarden

5 sterren na 42 reviews

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel geleverd!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten vooral de gekruide patat. Bezorging was wat aan late kant werd netjes excuses voor aangeboden. Helaas ontbrak ons (gratis) blikje cola. Volgende keer beter

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling geplaatst! Deze werd op de aangegeven tijd bezorgd. Er was een fout gemaakt (kan gebeuren). Contact gezocht met Snackbar de Leeuw. Die kwamen direct met een super fijne oplossing. Voor we het wisten stond de bezorger alweer voor de deur! Super opgelost! Het eten was lekker en de service geweldig! Wij bestellen de volgende keer zeker weer hier.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en altijd vriendelijke bezorgers.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kapsalon erg zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier te laat, als excuus baklava gehad,maar als ik een kipburger bestel wil ik die ook hebben ipv een broodje met een burger en goor sausje met rauwkost erop. Mocht er een volgende bestelling gedaan worden dan heel graag op tijd en het eten wat besteld is

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing, and it tastes very fresh! We will order here again!!!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en eten was prima

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd lekker eten. Vriendelijke bezorger.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

schotel was prima. snel en veel. top

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything tasted fresh, and we even got a free drink! We will order here again!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik word eenkennig met zulke goed gefrituurde snacks, friet en zoveel vriendelijkheid bij leveren van het eten. Jullie zijn ook een verademing wat de service betreft. Hier kunnen veel thuisbezorgd restaurants een voorbeeld van nemen. Klasse hoor 👌🏿❤️ Logisch dat ik klant blijf en vaak blijf bestellen:)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriet

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de kip te lang gebraden .deze was hard en taai de rest was prima zo als ik gewend ben van hun

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Qua smaak en bezorging! Bedankt en tot snel!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in geen tijden zulke heerlijke crunchy frietjes gehad. Werkelijk de lekkerste van Leeuwarden 👌🏾Snacks ook goed gebakken. Al met al genoten van alles! Alleen geen gratis blikje ontvangen. Volgende keer beter. De bezorger is intens lief. Ik blijf klant hoor🥳

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet goed geheel weggegooid was verbrand en niet zacht zoals kip voortvarend zijn , Mexicano was ook hard Heel jammer want we hebben wel eens veel beter eten gehad

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super! Burgers zijn heerlijk, niks meer aan veranderen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supersnackbar!! Tip: ze hebben eigen gemaakte Baklava!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon kipshoarma en super service!! Verse salade en heerlijke patat.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker. Zoals altijd erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, kleine probleempjes worden groots opgelost, top gedaan jongens

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gister avond niks ontvangen. Dus vandaar de beoordeling

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks speciaals

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heel erg lekker, alleen miste ik mayo en curry op mijn hamburger jalipino, gelukkig had ik het zelf in huis.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm en weer super lekker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heel zout en waarschijnlijk ouder vet gebruikt. Patat was wel lekker knapperig en snacks waren goed. Vriendelijke bezorger.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer, zoals elke keer! Baklava mag ook wel de complimenten hebben, lekker als toetje, tot de volgende keer

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect, volgende keer weer!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat, de lekkerste van Leeuwarden. De andere snacks waren ook heerlijk, aardige en snelle bezorging, tot de volgende keer!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten 👍🏼

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. Frietjes lekker krokant en alles goed warm. Via online systeem werd je op de hoogte gehouden wanneer de bestelling onderweg was.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima, snel bezorgd. bestel vaker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating